Švediški ruginių miltų sausainiai

Švediški ruginių miltų sausainiai

Švediški ruginių miltų sausainiai

Reikia:
1.5 st. ruginių miltų,
0.5 st. kvietinių miltų,
0.5 st. riebesnės varškės (9%),
0.5 st. minkšto sviesto,
0.5 st. rudojo šlapio cukraus,
0.5 a. š. druskos,
įvairių sėklų (sezamų, linų sėmenų ar pagal skonį).

Viename dubenyje sumaišykite visus miltus su druska. Kitame - varškę, sviestą išsukite su cukrumi. Sudėkite į šią masę miltų mišinį. Viską greitai ir lengvai suminkykite, tereikia tik, kad produktai susimaišytų. Atšaldykite tešlą šaldytuve apie porą valandų. Kočiokite maždaug 5-6 mm storio blynus ir stikline bei maža stiklinėle išspauskite vainikus. Apibarstykite perliniu cukrumi. Kepkite 180ºC orkaitėje apie 7 min., kol parus. Svarbu neperkepti. Sausainiai turi būti blyškūs. Atvėsusius dar galima apibarstyti cukraus pudra.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui