Tofu ir aviečių putėsiai

Tofu ir aviečių putėsiai

Tofu ir aviečių putėsiai

Šiuos aviečių putėsius labai lengva paruošti. Desertas yra itin gaivus, vaisių skonio.

4 porcijos. Paruošimo laikas – 15 min.

Reikės:
25 g šviežių arba šaldytų aviečių;
60 ml vandens;
300 g (1 pakelio) šilkinio tofu;
80 ml klevų sirupo;
1 Burbono vanilės ankšties, reikės tik sėklyčių (arba 0.5 arb. š. Burbono vanilės ekstrakto);
80 ml kokosų kremo;
šviežių vaisių papuošimui.

Gaminimo eiga:
1. Avietes su vandeniu sutrinkite kokteilinėje.
2. Sudėkite likusius ingredientus į kokteilinę ir sutrinkite iki vientisos masės. Tai užtruks apie 6 min.
3. Supilkite masę į indelius ir apie 2 val. laikykite šaldytuve. Kiekvieną porciją papuoškite šviežiomis uogomis.

„Clearspring“ receptas.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui