Veganiški nekepti keksiukai „Nomeda“

Veganiški nekepti keksiukai „Nomeda“

Veganiški nekepti keksiukai „Nomeda“

Reikės viršui:
1/4 puodelio razinų,
8 vnt. slyvų,
1 puod. avižų dribsnių;

viduriui:
4 valg. š. žemės riešutų sviesto,
1/2 puod. razinų,
1 valg. š. kakavos,
1/2 puod. avižų dribsnių,
1 valg. š. sirupo (agavų, klevų ar kitokio);

papuošimui:
abrikosų kauliukų branduolių.

Ruošiame viršų. Razinas ir slyvas susmulkinti S formos smulkintuvu. Į masę įmaišyti avižų dribsnius. Masę dėti į keksiukų formą (patogiau naudoti silikoninę).

Viduriui: razinas, žemės riešutų sviestą ir sirupą susmulkinti S formos smulkintuvu. Kakavą sumaišyti su avižų dribsniais. Gautas dvi mases sumaišyti kartu. Dėti ant pirmojo sluoksnio formelėse.

Palaikyti per naktį šaldytuve. Taip sutvirtės, pasiskirstys skoniai. Ryte ištraukti, apversti ir ant viršaus dėti abrikosų kauliukų.

Pastaba. Vietoj keksiukų formos galima naudoti bet kokią kitą, galima daryti ir pjaustyti kaip batonėlius.

Receptas iš www.veganpipiras.lt

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui