Velykinė veganiška „Paska“

Velykinė veganiška „Paska“

Velykinė veganiška „Paska“

8 porcijoms reikės:
150 g kieto tofu
80 g kokosų kremo
150 g kokosų kremo plakimui
3 g grietinėlės tirštiklio
100 g šilkinio tofu
100 g augalinės jogurto alternatyvos be priedų
80 g cukraus pudros
½ citrinos sulčių ir žievelės
50 g džiovintų mangų
70 g džiovintų abrikosų
50 g migdolų
50 g lazdynų riešutų
3 šaukštų džiovintų spanguolių

1. Kietą tofu suvyniokite į popierinį rankšluostį ir prislėkite 30 minučių, kad būtų pašalintas skysčių perteklius.
2. Virtuviniu kombainu arba rankiniu trintuvu sutrinkite nusausintą tofu su kokosų kremu ir puse cukraus pudros. Supilkite citrinos sultis ir sutarkuotą žievelę.
3. Sumaišykite šilkinį tofu, jogurto alternatyvą, likusią cukraus pudrą ir įmaišykite į tofu masę.
4. Išplakite kokosų kremą ir pabaigoje sudėkite grietinėlės standiklį. Švelniai sumaišykite su tofu mase.
5. Susmulkinkite džiovintus mangus, abrikosus, skrudintus migdolus bei lazdynų riešutus. Susmulkintus vaisius bei riešutus kartu su spanguolėmis sudėkite į masę.
6. Visą masę supilkite į sietelį, išklotą marle arba kavos filtru. Uždenkite maistine plėvele, užslėkite, apačioje padėkite dubenį pertekliniam skysčiui nutekėti. Palikite šaldytuve nakčiai.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui