Vienos keptuvės makaronai su jautiena ir sūriu

Vienos keptuvės makaronai su jautiena ir sūriu

Vienos keptuvės makaronai su jautiena ir sūriu

4 porcijos

Reikės:
1 geltono svogūno
1 v. š. alyvuogių aliejaus
300 g maltos jautienos
2 v. š. miltų
225 g pomidorų savo sultyse
450 ml jautienos sultinio
225 g nevirtų makaronų
115 g tarkuoto čederio sūrio
svogūnų laiškų serviravimui

1. Svogūną smulkiai supjaustykite, sudėkite į gilią keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus ir pakepinkite, kol taps skaidrūs. Sudėkite maltą mėsą ir toliau kepkite, kol mėsa bus visiškai iškepusi. Jei reikia, nusausinkite riebalų perteklių.
2. Į mėsą suberkite miltus ir maišykite 1 minutę. Miltais pasidengs keptuvės dugnas, todėl būkite atsargūs, kad miltai nesudegtų.
3. Supilkite pomidorus ir jautienos sultinį, viską gerai išmaišykite, kad miltai tolygiai sutirštintų padažą.
4. Į tą pačią keptuvę sudėkite nevirtus makaronus ir išmaišykite. Keptuvėje esantis skystis gali nevisiškai apsemti makaronus.
5. Uždenkite keptuvę dangčiu, nustatykite vidutinę kaitrą ir leiskite skysčiui užvirti. Kai užvirs, dar kartą išmaišykite, uždėkite dangtį ir leiskite makaronams troškintis, kol suminkštės, o padažas sutirštės.
6. Ant makaronų berkite tarkuotą sūrį, leiskite išsilydyti. Pabarstykite smulkintais laiškiniais svogūnais ir patiekite karštą.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui