Vištienos wok anakardžių sviesto padaže

Vištienos wok anakardžių sviesto padaže

Vištienos wok anakardžių sviesto padaže

4 porcijoms:

  • 100 g raudonosios paprikos
  • 100 g kiaušinių makaronų
  • 300 g vištienos kumpelių
  • 80 g svogūnų
  • 125 g „bok choy“ kopūsto
  • alyvuogių aliejaus kepimui
  • jūros druskos, pipirų pagal skonį
  • svogūnų laiškų ir sezamo sėklų papuošimui

PADAŽUI:

  • 80 g anakardžių riešutų sviesto
  • 20 g sojos padažo
  • 20 g austrių padažo
  • 40 g skrudintų sezamų aliejaus
  • 20 g vandens

1. Vištienos kumpelius supjaustome mažesniais gabalėliais ir pakepiname įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Įberkite šiek tiek druskos ir pipirų.
2. Svogūnus ir papriką susmulkinkite ir suberkite į vištieną. Kepkite iki auksinės rudos spalvos.
3. Kiaušinių makaronus virkite pasūdytame vandenyje 3 minutes. Tada nupilkite vandenį, nuplaukite po šaltu vandeniu ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
4. Sudėkite griežinėliais supjaustytą „bok choy“ kopūstą, kiaušinių makaronus ir šiek tiek pakepinkite.
5. Sudėkite visus ingredientus padažui ir gerai išmaišykite. Sudėkite į wok keptuvę, pakaitinkite 2 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
6. Patiekite su plonais svogūnų laiškų griežinėliais ir sezamo sėklomis.

Receptas: Linda Branson
Stilius: Linda Īstenā
Nuotrauka: Anete Rudmieze

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui