Žaliasis karis su mung dal pupelėmis, krevetėmis, saldžiųjų bulvių traškučiais ir garintais žiediniais kopūstais

Žaliasis karis su mung dal pupelėmis, krevetėmis, saldžiųjų bulvių traškučiais ir garintais žiediniais kopūstais

Žaliasis karis su mung dal pupelėmis, krevetėmis, saldžiųjų bulvių traškučiais ir garintais žiediniais kopūstais

4 porcijoms:

  • 200 g svogūnų
  • 12 g imbiero
  • 20 g česnako
  • 15 g „Clearspring“ SHOYU padažo
  • 400 ml „Biona“ kokosų kremo su prieskoniais
  • 100 ml „Clearspring“ kokosų pieno
  • 50 g „Food From Love“ ghee sviesto
  • 250 g krevečių
  • 75 g virtų, susmulkintų mung dal pupelių
  • Žiedinio kopūsto

Patiekimui:

  • „GO Pure“ saldžiųjų bulvių traškučių
  • Daigų
  1. 1. Keptuvėje ištirpinkite ghee sviestą ir pakepinkite svogūną, imbierą ir česnaką iki auksinės spalvos.
  2. 2. Virkite mung dal pupeles pagal nurodymus ant pakuotės.
  3. 3. Patroškinkite žiedinį kopūstą nenaudodami jokių prieskonių.
  4. 4. Kai viskas bus paruošta, puode įkaitinkite kokosų grietinėlę, kokosų pieną, supilkite sojų padažą, pakepintą svogūną, česnaką, krevetes, mung dal pupeles ir pakaitinkite 10 min.
  5. 5. Patiekite su žiediniais kopūstais, daigais ir saldžiųjų bulvių traškučiais.

Receptas: Arturs Orenīts iš meistrklase.lv

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui