Žaliasis karis su mung dal pupelėmis, krevetėmis, saldžiųjų bulvių traškučiais ir garintais žiediniais kopūstais
4 porcijoms:
- 200 g svogūnų
- 12 g imbiero
- 20 g česnako
- 15 g „Clearspring“ SHOYU padažo
- 400 ml „Biona“ kokosų kremo su prieskoniais
- 100 ml „Clearspring“ kokosų pieno
- 50 g „Food From Love“ ghee sviesto
- 250 g krevečių
- 75 g virtų, susmulkintų mung dal pupelių
- Žiedinio kopūsto
Patiekimui:
- „GO Pure“ saldžiųjų bulvių traškučių
- Daigų
- 1. Keptuvėje ištirpinkite ghee sviestą ir pakepinkite svogūną, imbierą ir česnaką iki auksinės spalvos.
- 2. Virkite mung dal pupeles pagal nurodymus ant pakuotės.
- 3. Patroškinkite žiedinį kopūstą nenaudodami jokių prieskonių.
- 4. Kai viskas bus paruošta, puode įkaitinkite kokosų grietinėlę, kokosų pieną, supilkite sojų padažą, pakepintą svogūną, česnaką, krevetes, mung dal pupeles ir pakaitinkite 10 min.
- 5. Patiekite su žiediniais kopūstais, daigais ir saldžiųjų bulvių traškučiais.
Receptas: Arturs Orenīts iš meistrklase.lv