Žaliųjų žirnelių makaronų salotos su tuno ir avokadų aliejaus majonezu

Žaliųjų žirnelių makaronų salotos su tuno ir avokadų aliejaus majonezu

Žaliųjų žirnelių makaronų salotos su tuno ir avokadų aliejaus majonezu

4 porcijoms:

  • 250 g „Clearspring“ žaliųjų žirnelių makaronų
  • 120 g „Pan do Mar“ tuno alyvuogių aliejuje
  • 175 g „Clearspring“ konservuotų kukurūzų
  • 10 g konservuotų kaparėlių
  • 50 g „Centonze“ žaliųjų alyvuogių
  • 30 g vyšninių pomidorų
  • 1 raudonojo svogūno
  • Daigų

Majonezui:

  • 125 g „Clearspring“ avokadų aliejaus
  • 125 g „Clearspring“ saulėgrąžų aliejaus
  • 6 g „Clearspring“ Yuzu Ponzu padažo
  • 3 g „Clearspring“ SHOYU padažo
  • 1 g Himalajų druskos
  • 1 kiaušinio
  • 5 g česnako
  • 15 g Dižono garstyčių
  • 15 g krienų
  • 2 g raudonojo vyno acto
  • 2 g citrinos sulčių
  1. 1. Visus majonezo paruošimui reikalingus ingredientus sudėkite į maišytuvą (ąsočio tipo), išskyrus aliejų. Sumaišykite.
  2. 2. Toliau lėtai maišydami, įpilkite aliejaus, kol jis susimaišys iki majonezo konsistencijos.
  3. 3. Žaliųjų žirnelių makaronus išvirkite pagal instrukcijas ant pakuotės, tačiau, kad jie būtų kietesni, rekomenduojama virti 2 minutes trumpiau.
  4. 4. Pomidorus perpjaukite pusiau, svogūnus susmulkinkite, o iš alyvuogių išimkite kauliukus.
  5. 5. Sumaišykite visus produktus, įpilkite majonezo ir patiekite su daigais.

Naminį majonezą šaldytuve galima laikyti apie 1 savaitę.

Receptas: Arturs Orenīts iš meistrklase.lv

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui