„Bioterra“ ekologiškų blanširuotų migdolų riekėles galima dėti į įvairius kepinius, sausus pusryčius, tinka desertų puošimui. Be glitimo.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikyti sausoje, vėsioje, nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje, 10-15ºC temperatūroje. Sandariai uždarytą.
ES-ECO-021-EX, Ne ES žemės ūkis.
Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), migdolai turi daug vitamino E (100 g migdolų yra 218% RMV (referencinė maistinė vertė suaugusiems) vitamino E), mangano (115%), vario (100%), magnio (72%), vitamino B2 (71%), fosforo (69%), kalio (35%), kalcio (33%), cinko (31%). Taip pat yra baltymų, geležies (26%), folio rūgšties (25%), vitamino B3 (21%) šaltinis.
Migdolai turtingi aukštos kokybės baltymų, kuriuose santykinai didelė koncentracija dalinai pakeičiamos L-arginino amino rūgšties. Tačiau vaikams ši amino rūgštis yra esminė (nepakeičiama) ir turi būti gaunama iš maisto. Migdolų baltymai lengvai pasisavinami. Dėl šių savybių tai puikus maistas vaikams bei pagyvenusiems žmonėms.
Skaitykite daugiau:
- (angliškai) Nut facts – almonds
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
1990 metais įkurta įmonė „Bioterra“ buvo pirmoji įmonė Ispanijoje, kuri pradėjo gaminti ekologiškus migdolų produktus. Šiandien „Bioterra“ augina, gamina ir prekiauja įvairiomis ispaniškų migdolų, aukščiausios rūšies figų, pistacijų bei laukinių kedrų riešutų veislėmis. Iš šių žaliavų gamina užkandžius ir kitus gurmaniškus produktus. Visi produktai yra be glitimo, atitinka griežčiausius kokybės ir ekologinio ūkininkavimo standartus.
Sudedamosios dalys: ekologiški blanširuoti migdolai.
Gali būti kitų riešutų, sojų ir pieno ( įskaitant laktozę) pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2648.47 kJ/633 kcal: riebalų 56.31 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 5.54 g), angliavandenių 4.92 g (iš jų cukrų 4.61 g), skaidulinių medžiagų 14.16 g, baltymų 26.63 g, druskos 0.06 g.