„Rapunzel“ ekologiškas migdolų kremas.
100 % ekologiški migdolai iš Europos – aromatingai skrudinti ir smulkiai sumalti, kad suteiktų intensyvų aromatą bei skonį.
Puikiai tinka tepti ant duonos, naudoti su dribsniais, desertuose, kepiniams ar rafinuotiems konditerijos gaminiams. Taip pat idealiai tinka pagardinti padažus, užtepėles, daržovių patiekalus ir salotų užpilus.
Kadangi gamyboje naudojami tik ekologiški migdolai, be jokių priedų, natūralus migdolų aliejus gali atsiskirti produkto paviršiuje. Prieš vartojimą rekomenduojama gerai išmaišyti, kad atgautų kreminę konsistenciją.
Rapunzel – viena iš sparčiai Europoje lyderiaujančių ekologiško maisto tiekėjų, pirkėjams gerai pažįstama jau nuo 1974-ųjų. Vienas pagrindinių šio prekės ženklo tikslų išliko nepakitęs jau daugiau kone 50 metų – siekiama tiekti ekologišką ir pridėtinėmis bei nenatūraliomis priemonėmis neapdorotą produkciją.
Rapunzel asortimentas idealiai tinka bet kuriam dienos valgiui – sodrūs riešutų užtepai bei kremai pagardins pusryčių košę ar traškų skrebutį, ekologiškos kruopos taps puikiu dienos pietų garnyru, o sveikatai palankios sudėties saldumynai su juoduoju šokoladu, kokosais ar net marcipanu patenkins kiekvieno smaližiaus svajones. Gamintojas daug dėmesio skiria vegetarinei mitybai ir jos įpročiams, todėl visas maistas tinka tiek vegetarams, tiek veganams – jame nėra gyvūninės kilmės riebalų ar kitų pridėtinių medžiagų.
Šio gamintojo moto „ekologiškai su meile“ įkvepia ne tik atsakingam produktų auginimui ar derliaus nurinkimui, bet ir sveikam, aplinkai bei visuomenei draugiškam procesui, kurio metu sukuriami skoniai, deriniai ir receptai kasdien suteikia džiaugsmo šimtams šeimų visame pasaulyje.
Sudedamosios dalys: migdolai 100% iš ekologinių ūkių (sertifikato nr. žr. ant pakuotės). Gali būti žemės riešutų, lubinų, laktozės, sezamų sėklų pėdsakų.
100 g yra: energinės vertės 2680 kJ/ 649 kcal, riebalų 57,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g, angliavandenių 5 g, iš kurių cukraus 3,9 g, skaidulinių medžiagų 9,3 g, baltymų 23,4 g, druskos <0,01 g, kalcio 295 mg (37%*), magnio 236 mg (63%*), geležies 4,1 mg (29%*), vitamino E 17 mg (142%*). * – referencinės maistinės vertės.