Pusryčių batonėliai

Pusryčių batonėliai

Pusryčių batonėliai

8 vienetams pagaminti reikės:

  • 125 g Rapunzel ekologiško žemės riešutų arba migdolų sviesto;
  • 80 g Biona ekologiško ryžių sirupo;
  • 60 g kokosų aliejaus;
  • 50 g kokosų kremo;
  • 130 g Amisa ekologiškų avižinių dribsnių;
  • 50 g Rapunzel ekologiškų kokoso drožlių + saujos papuošimui;
  • žiupsnelis druskos;
  • 50 g Rapunzel ekologiškų riešutų (nebūtina);
  • 150 g juodojo šokolado.

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Ant keptuvės pakepinkite kokoso drožles ir riešutus. Puode įkaitinkite sirupą kartu su kokosų kremu, kokosų aliejumi ir žemės riešutų sviestu, bet neleiskite masei užvirti. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus - avižinius dribsnius, riešutus, šiek tiek kokoso drožlių ir druskos. Kartu sudėkite puodo ir dubens turinį ir kruopščiai sumaišykite. 
  2. 2. Masę dėkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Tada atsargiai paspauskite delnu ar kokiu kitu indeliu. įdėkite į šaldytuvą ir leiskite sustingti. 
  3. 3. Ištirpinkite šokoladą, kurį užpilsite ant sukietėjusių batonėlių. Viską apibarstykite likusiomis kokosų drožlėmis. 

 

Receptas: Anna Panna.
Stilius: Baiba Prindule-Rence.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.
 

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui