„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška šviesi miso pasta iš fermentuotų ryžių ir sojos pupelių. Salsvo skonio, kreminės tekstūros. Puikus baltymų šaltinis. Tinka maišyti su aliejumi ir actu pikantiškiems padažams, pavilgams, marinatams gaminti, taip pat paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, ar troškinį. Tinka veganams.
Miso – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Japonijoje gaminamas nuo 8 amžiaus, kur kasdien įvairiausiems patiekalams sunaudojama daugiau kaip 1000 tonų miso. Šis „Clearspring“ miso gaminamas tik iš aukščiausios kokybės ingredientų, iš pilnų sojos pupelių ir ryžių, mažomis partijomis, kad išlaikyti nepriekaištingą kokybę. Natūraliai fermentuojama 6 mėnesius medinėse kedro statinėse su unikalia koji fermentacijos kultūra.
Vartojimas: miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos.
Laikyti po atidarymo šaldytuve sandarioje pakuotėje. Suvartoti per 1 mėn. Su laiku spalva gali patamsėti, tačiau produkto kokybė ir skonis nuo to nesikeičia.