Falafelių ir daržovių dubenėlis

Falafelių ir daržovių dubenėlis

Falafelių ir daržovių dubenėlis

Greitai paruošiamas patiekalas pietums su avinžirnių falafeliais – sotu, daug baltymų ir kitų vertingų maistinių medžiagų, patogu įsidėti į pietų dėžutę. Desertui rekomenduojame „Panakota“ su šilauogėmis ar kitomis uogomis.

1 porcijai reikės:
80 g (pusės pakuotės) „Bauck Hof“ ruošinio falafeliams
1/2 avokado
1 saujos salotų lapų
1 saujos žirnių daigų
1 saujelės (apie 35 g) migdolų
1/2 šviežio agurko
1/2 morkos
1 valg. š. edamame pupelių
2 valg. š. granatų melasos
šlakelio alyvuogių aliejaus
1 saujos (apie 50 g) anakardžių

Gaminimas:
1. Pasigaminkite falafelius pagal instrukciją ant pakuotės.
2. Stambiai sutarkuokite morką, supjaustykite avokadą ir agurką. Šiek tiek pakepinkite migdolus sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
3. Pasigaminkite padažą: sutrinkite anakardžius, įpilkite granatų melasos ir alyvuogių aliejaus. Viską gerai sutrinkite elektriniu trintuvu.
4. Viską dėkite į dubenėlį: salotų lapus, agurką, morką, avokadą, edamame pupeles ir migdolus. Ant viršaus dėkite iškeptus falafelius ir žirnių daigus. Užpilkite paruoštu padažu.

Receptas @pietudezute.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui