Morkų sluoksniuotis su tofu kremu

Morkų sluoksniuotis su tofu kremu

Morkų sluoksniuotis su tofu kremu

6 porcijos

Biskvitui reikės:
150 g miltų
1 ½ a. š. kepimo miltelių
½ a. š. sodos
2 a. š. cinamono
½ a. š. kardamono
žiupsnelio druskos
65 g obuolių tyrės
125 ml augalinio pieno
1 a. š. vanilinio cukraus
110 g rudojo cukraus
50 g aliejaus
1 morkos, tarkuotos
50 g migdolų

Vaisių sluoksniui reikės:
50 g razinų
½ mango
200 g konservuotų ananasų
100 g konservuotų ananasų sirupo
¼ citrinos sulčių

Kremui reikės:
150 g kieto tofu
100 g avižų arba sojų kremo
100 g šilkinio tofu
60 g cukraus pudros
¼ citrinos sulčių

1. Paruoškite biskvitą. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, soda, cinamoną, kardamoną ir druską.
2. Atskirame dubenyje sumaišykite obuolių tyrę, vanilinį cukrų, rudąjį cukrų, aliejų ir supilkite į miltų mišinį.
3. Į tešlą suberkite tarkuotas morkas ir smulkintus migdolus. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir kepkite 160ºC temperatūroje 25-30 min.
4. Supjaustytą mangą sumaišykite su razinomis, konservuotais ananasais ir sirupu.
5. Paruoškite kremą. Tofu sutrinkite blenderyje su avižų arba sojų kremu ir puse cukraus pudros. Atskirai išplakite kreminį sūrį su likusia cukraus pudra ir citrinos sultimis. Viską sumaišykite.
6. Atvėsusį biskvitą sutrupinkite gabalėliais ir susluoksniuokite indeliuose su vaisių mase ir kremu.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui