Sotus uogų, mangų ir pasiflorų glotnutis

Sotus uogų, mangų ir pasiflorų glotnutis

Sotus uogų, mangų ir pasiflorų glotnutis

Reikės:
200 g šaldytų juodųjų serbentų ar kitų uogų
1 sunokusio mango
125 g pasiflorų sulčių
2 a. š. mėgstamo riešutų sviesto
180 ml augalinio pieno
1 v. š. klevų sirupo arba medaus (nereikia dėti, jeigu naudojate saldžias uogas)

Papuošimui:
liofilizuotų braškių griežinėlių
kokosų drožlių
šviežių mėtų lapelių

1. Visus ingredientus, skirtus glotnučiui, sudedame į kokteilinę ir suplakame iki vientisos masės.

2. Supilstome į dubenėlius ar dideles stiklines ir papuošiame.

Receptas @wise_taste.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui