„iChoc“ ekologiškas baltasis šokoladas. Šis šokoladas buvo kurtas taip, kad nesiskirtų nuo įprasto šokolado, tad juo mėgautis gali visi, net ir veganai.
Laikyti sausoje, apsaugotoje nuo karščio vietoje.
„iChoc“ – Vokietijoje veikianti kompanija, gaminanti veganiškus šokoladus. Gamybai naudojami 100% ekologiški ingredientai. Kompanijos įkūrėjai, siekdami tvarumo, vertindami ekologiją, gamindami šokoladą nedaro nieko, kas būtų kenksminga aplinkai: nenaudoja plastikinių pakuočių, palmių aliejaus, dirbtinių kvapiųjų medžiagų.
Sudedamosios dalys: kakavos aliejus* 37%, cukrinių runkelių cukrus*, ryžių sirupo milteliai*, valgomosios viksvuolės milteliai*, migdolų aliejus* 2.7%, jūros druska*, burbono vanilės ekstraktas*, maltos burbono vanilės ankštys*. * – iš ekologinių ūkių. Sudėtyje gali būti kitų riešutų, pieno ir glitimo pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2506 kJ/599 kcal: riebalų 42 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 24 g), angliavandenių 56 g (iš jų cukrų 39 g), baltymų 0.3 g, druskos 0.16 g.