Veganiški burgeriai

Veganiški burgeriai

Veganiški burgeriai

Recepto autorė Aistė rašė: „Bandžiau „Bauck Hof“ falafelių mišinį ir pagaminau, manau, sveikiausius veganiškus burgerius pasaulyje“. Išbandykite ir jūs!

Reikės:
kelių bandelių (geriau pilno grūdo),
„Bauck Hof“ ruošinio falafeliams,
kelių saujelių gražgarsčių (rukolos);

gvakamolės (guacamole) padažui reikės:
½ raudono svogūno,
​2 skiltelių česnako (jei mėgstate)​,
2 prinokusių avokadų,
kelių šakelių šviežios kalendros,
6 vyšninių pomidorų ar ½ paprasto,
½ laimo (didesnio) sulčių,
šlakelio alyvuogių aliejaus,
druskos pagal skonį.

Pagaminti labai paprasta.Visų pirma iškepkite paplotėlius iš „Bauck Hof“ ruošinio falafeliams pagal nurodymus ant pakuotės.

Visus padažui skirtus ingredientus sutrinkite virtuviniu kombainu. Pusiau perpjautas bandeles iš vidinės pusės gausiai patepkite gvakamolės padažu. Dėkite iškeptą falefelio paplotėlį ir saujelę gražgarsčių.

Pastaba: jei naudojate klasikinį falafelių ruošinį, skanu į gvakamolės padažą įberti šiek tiek aitriosios paprikos. Jei naudojate falafelių ruošinį su aitriąja paprika, į padažą papildomai paprikos dėti nebereikia.

Skanaus!

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui